Neff C47D22N3GB Uživatelský manuál Strana 27

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 28
  • Tabulka s obsahem
  • ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 26
27
Test dishes
These tables have been produced for test institutes to facilitate
the inspection and testing of the various appliances.
Steaming
Test dishes tested in accordance with standard EN 60350-1.
Food Accessories Level Operating
mode
Temperature in °C Cooking time
in min.
Broccoli
(Steam distribution)
Perforated +
solid
3
1
Steam cooking 100 *
Broccoli
(Steam supply)
Perforated +
solid
3
1
Steam cooking 100 *
Peas**
(Maximum load)
Perforated +
solid
3
1
Steam cooking 100 ***
* The cooking time for "al dente" must be established beforehand.
** Spread out 2.0 kg of peas evenly in the container.
*** The end of the cooking time has been reached when the peas at the coldest point have reached a temperature of 85 °C.
Zobrazit stránku 26
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře